Voorstellingen

Right Now!

2016, In Right Now! (15+) proberen drie jongeren te overleven in een huisje op het Spaanse platteland. Twee van hen zijn niet tevreden met de Nederlandse maatschappij en proberen een eigen gemeenschap op te bouwen in het buitenland. Lees meer.

Ik wil jou!

2012, Met een nieuwe discussietheater voorstelling wil Theater Mach jongeren bewust maken van het feit dat ze beïnvloed worden bij het bepalen van hun standpunt over maatschappelijke en politieke kwesties. Lees meer.

Slagerszoon

2011, Hoe de zoon van een simpele dorpsslager zich kan ontwikkelen tot een ware mensenslachter”. “De Slagerszoon is een adembenemende monoloog voorstelling van Theater Mach”. “Een op waarheid gebaseerd verhaal". Lees meer.

Wat zou jij doen?

2010, Het recht om te stemmen, vrijheid van meningsuiting en het recht om op dezelfde manier behandeld te worden als een ander zijn een paar voorbeelden van rechten die voor ons in Nederland heel vanzelfsprekend lijken.

Lees meer.

124.000+1 profeten

2009, Een derderangs tv-studio waar je voor vijftig eurocent per minuut in de wacht wordt gezet, lijkt wel de laatste plaats voor een wereldschokkende gebeurtenis. Maar in 124.000 + 1 profeten gaat niets volgens het boekje.

Lees meer.